hem > vattenfilter > fluoridfilter

FLOURIDFILTER

dricksvattenfilter RO

RO Filter

- Motverkar förhöjda värden av Flourid, Natrium, Klorid, Uran, Nitrit, Nitrat, Kalium, Arsenik, Salter, Fosfat, Ammonium m.m.

- Leverars med extra mineralsteg.

- Komplett och färdig för installation.

- En årsförbrukning patroner ingår.

Åtgärdar:
  • Arsenik
  • Fluorid
  • Salt
  • Uran
  • Kalium
  • Nitrit
  • m.fl.

Pris fr. 5 500kr

Bara Nöjda Kunder

Vi jobbar hårt för att hålla bästa möjliga service och support.
I gengäld får vi nöjda kunder och ett gediget utbud av referenskunder.

Kundrecensioner

Ronny.E
Björklinge
inköpt - 2013/03
Installationsanvisning bra och lätt att installera. Vattentest visar att dricksvattnet verkligen är helt perfekt och mycket bättre än både eget vatten och kommunalt vatten.
Bekvämt med prenumeration på filter så man slipper tänka på det.

Rekommenderas till alla hushåll oavsett nuvarande vattenkvalité då man är helt säker på att dricksvattnet är perfekt från detta filter.

Med vänlig hälsning,

Ronny
Köpt: RO Filter
Johan.S
Mariestad
inköpt - 2011/06
Trevliga och hjälpsamma. Har ringt JRV några gånger och har alltid fått bra service och support, har aldrig känt mig sviken. Vi köpte ett järn och manganfilter som vi fick lite problem med efter ca ett år.

Detta löste JRV med att komma hem till oss och byta filtret och ställa in det med flertaliga prover så vi fick ut det bästa vattnet. Ska tilläggas att dom hade en bra bit att åka. Tyckte det var riktigt bra service.
Köpt: RO Filter Järnfilter
Kjell.L
Värmdö
inköpt - 2013/10
Mycket trevligt bemötande. Kunnigt och med hög servicenivå. Shoppade runt innan jag valde leverantör och har aldrig ångrat mig.

Rekommenderas!
Köpt: RO Filter Humusfilter Avsyrningsfilter

Vattenfilter mot fluorid

Du behöver ett vattenfilter mot fluorid!
Fluorid är ett ämne som förekommer naturligt i vårt vatten. Vid rätt mängde har detta ämne en kariesförebyggande effekt på tänderna men för höga värden kan skapa problem, inte bara på tänderna men man kan även ge fluoridlagring i benvävnad.

Höga halter av fluorid förekommer både i grävda och borrade brunnar men även i vissa kommunala vatten. Om du vill kontrollera värden ur ert kommunala vatten skall ni kontakta kommunens vattenverk eller ansvarig på kommunen.

Dricksvattenfilter Vårt dricksvattenfilter jobbar med något som kallas RO-membran(omvänd osmos). Detta är ett mycket effektivt fluoridfilter. Filtret levererar rent vatten ur en separat kran som medföljer filtret.