hem > om oss

Om Jädra Rent Vatten


Jädra Gård AB är belägen i Västerås och drivs som ett familjeföretag sedan många år tillbaka av familjen Modig.

Att just vi började med vattenrening för många år sedan startade med att gården fick problem med sitt eget vatten. Ägaren till Jädra Gård, Peter Modig har jobbat med vattenrening tidigare och med sin långa erfarenhet att driva företag såg vi att det behövs ett starkt företag i branschen med bra produkter, starka garantier, god service och hög flexibilitet. Verksamheten fick namnet Jädra Rent Vatten.

Vår största vision är helt nöjda kunder. Både inför köp men även många många år efter ett köp. Vi tror att djup kompetens kring vattenrening och högsta möjliga service är ett vinnande koncept, och än så länge har det visats sig vara helt rätt väg att gå. Vi har ett gediget intresse för vattenfilter och står gärna i framkant med nya lösningar anpassade utefter våra kunder behov.

Vi får ofta höra av våra kunder att vattenrening är en djungel, vi står gärna för klarhet och förklarar i detalj hur vattenrening fungerar.

Grund idén bakom våra produkter är kvalitetskomponenter till bästa möjliga pris och ett utbud som ger alla vatten möjlihet till en bra lösning. Vi säljer inte bara filter utan ser nogrant till att ni får en produkt som är hållbar och att inte nya problem uppstår efter installation. Vi ser till helheten och långsiktiga lösningar.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig med vattenrening så att du får det där fina vattnet man drömmer om direkt ur kranen från din alldeles egna brunn. Att ha rent vatten hemma är en trygghet då det är utan tvekan vårt viktigaste livsmedel.

Vi vill att stegen från problem till kristallklart vatten ska gå så enkelt som möjligt för dig och hjälper dig därför hela vägen från vattenanalys till färdigt vattenrening. Vi bygger ditt vattenfilter på beställning anpassat till era krav och behov och ser till att du får en komplett lösning levererad direkt hem till dörren.